Friday, October 19, 2007

Onsdag

Legger ut noen stemningsbilder fra onsdagens jakt hos Ådne. Litt synd at jeg ikke hadde denne siden de årene det var mye elg. da hadde det blitt mange elgbilder, for nå er det ikke mye elg i området her. Vi så en kvige, men den dro ut av jaget og ble ikke sett av postene. Terrenget er vel heller ikke typisk elgterreng, så når det er lite elg her i sør, så er det ikke mange igjen her. I tillegg gikk en del av ettermiddagen til å kravle i fjellet for å hjelpe en sau som hadde satt seg fast. Og hvordan det gikk......... jo, om det ikke blir elg, så blir det fårikål. Det skal nevnes at det var en av Ådne sine egne sauer. Jaktlaget besto denne gang av Reinert, Sverre Gunnar, Einar, onkel Per, Ådne og meg. Einar og Ådne som drivere uten gevær. Einar som nærmer seg sine 90 år er fortsatt spretten og jaktsugen. Han sier alltid at han vil gå i forveien, men kommenterer at vårt tempo skulle han nå fint hengt med på. En utrolig kar å være på heia med.
Sauen satt i bratthenget, og for å få den opp måtte vi nesten hatt kran tror jeg. Hele fjellet var bare bratte skårer med store høydeforskjell. En bragd at den hadde kommet seg ned.

Onkel Per konstaterer at det er bratt her ja. Ikke egnet for å frakte sau i.


Terrenget tilsier ikke mye elg her, men det var faktisk her den for over for å komme seg ut av synet for postene..............



No comments: