Friday, September 10, 2010

Premiere....

På vei hjem etter endt jaktdag......


Da var sesongen i gang. Første dagen etter haren. Dette ble faktisk første slippet for sesongen også, vel vitende om at mange andre har flere slipp bak seg allerede.

Vi er en liten gjeng i ambulansetjenesten som har ordnet oss terreng sammen. Idag stilte Geir Tveit, Per Smiseth, og for å holde kontroll...militærpoliti Sven Møller. For min del ble dette første turen dit. Terrenget er Båseland, i Vennesla kommune. Vi møttes 0830, og dro ut.
Ekko dro etterhvert ut i fint søk, litt preget av å ha ligget i ro x antall måneder. Peilen viste at det også ble fot. Etter en stund kom etpar støyt faktisk - helt uvanlig på dette føret, men han begynner jo å bli en gammel hund. Da tenkte vi at det straks ble los med smell i...men nei. Det varte og rakk, og vi bestemte oss for å ut å kombinere med litt skogsfugljakt og bli kjent i terrenget. Fire storfugl og fire ender ble sett, men uten skuddsjanser. Ekko kom inn, og klokken passerte da 14, så vi besluttet å gi oss for dagen. Dette var en uvant treg start til Ekko å være, med tanke på los.
Men vi hadde en trivelig tur på heia, så jeg surmuler ikke.
Takk for turen, gutter.

No comments: