Friday, February 11, 2011

Ny paring

Torsdag kom Runar Thon fra Båstad i Østfold på besøk, sammen med tispa Harja, for å pare med Ekko.
Både Ekko og jeg synes det er trivelig med besøk, og som da Stefan var her stod dørene også åpne for denne trivelige ekvipasjen fra Østfold. For å sikre paringen overnattet også Runar her.
Vi slapp inn Harja og Ekkko i garasjen, og ting tydet på at dette var tiden, da Ekko tidligere har vist at han bryr seg lite dersom det ikke er akkurat tiden for å pare. Men Harja ville ha kontrollen på dette, og ertet han noen minutter. Men så hang de, og vi glemte tiden litt, så det ble ca 20 - 30 minutter de hang. Deretter var det duket for mye jakt - og hundeprat utover dagen/kvelden. Fredag morgen ventet vi til det var gått over 20 timer siden første paring, før vi slapp de inn i garasjen igjen. Nå skulle tydeligvis Ekko ha revansje, så nå skulle han erte litt. Men etter noen minutter med leking, hang de igjen. Denne gangen hang de i 34 minutter. Så dette måtte iallefall være en vellykket paring, så er det bare å håpe at det blir noen jegere i skogen av det. Noe jeg har tro på.
Paringen er anbefalt og godkjent av avlsrådet.

Takk for besøket:-)

00790/07A Harja har oppnådd 2 * 1. åp på jaktprøve og har 1. premie og ck på utstilling. Hun er en nervesterk og svært tillitsfull hund, som kom direkte bort til meg ved ankomst. Det er akkurat sånn jeg liker det:-)

Så nå får vi bare krysse fingrene. Dette blir spennende.

2 comments:

Lena said...

Det ser ut som en flott tispe. Får håpe det blir noen bra jakthunder av det da :-)

Bjørn Ivar said...

Hei Lena.
Ja, det er en veldig flott tispe. Snill og tillitsfull. God jager også. Så vi får håpe det blir gode jakthunder ja. Den forrige (Kippsi) som var her, var også ei super tispe. Så dette blir spennende:-)